La  despesa dels espectadors estrangers de l'”Scalada Vision” d’aquest any ha estat la més elevada de totes les edicions. De mitjana, han estat 111,76 euros per persona i dia.
L’espectacle “Scalada Vision”, del Cirque du Soleil continua creixent en nombre d’espectadors, però també en impacte econòmic. En total, els visitants estrangers que han vingut a veure l’espectacle s’han gastat 20.414.000 euros, xifra que representa un retorn de 8 euros per cada euro invertit. Per això, el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, explica que “l’espectacle es va consolidant”, tot i que cada any hi ha “el repte de fer-ho millor”. Camp s’ha mostrat molt satisfet amb el rati de retorn.

El recinte tancat d’enguany ha estat un dels aspectes més ben valorats per part dels espectadors, seguit de l’atenció rebuda i del temps d’espera per accedir a la funció. La nota negativa ha estat la visibilitat de l’espectacle. Des de l’organització es marquen el repte de treballar-hi per l’any vinent així com també d’assegurar la continuïtat de la col·laboració amb la companyia canadenca.

Camp ha explicat que el 2017 serà l’últim amb el concepte d’Scalada però que la relació amb el Cirque du Soleil continuarà en el futur, i que ja es comença a treballar en un acord estable, de més de dos anys, “si pot ser”, amb ells.

El 82% dels assistents han estat persones d’altres estats, principalment d’Espanya i França, i un 84% ha passat més d’una nit a Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada