Els ‘espartans’ desafien el fred a Grau Roig

La  zona de Grau Roig ha acollit aquest dissabte al matí els plats forts de la segona edició de l’Spartan Race a Encamp, amb el Campionat d’Europa Elite Beast masculí i femení, així com les tandes de Beast Competitive i Open. En total, participen l’esdeveniment 4.500 corredors, que aquest dissabte a primera hora del matí s’han trobat amb un paisatge nevat i amb temperatures negatives. Tot i això, el fred no ha impedit veure les demostracions de resistència i força dels atletes, que han hagut de fer front a un recorregut de 21 quilòmetres amb 38 obstacles.

‘Els participants de la segona edició de l’Spartan Race Andorra, que se celebra durant tot el cap de setmana en terres encampadanes, han hagut de fer front, no només a la duresa del recorregut amb 38 obstacles, sinó també a la neu i al fred amb què han estat rebuts a Grau Roig. Tot i això, el fred no ha impedit gaudir de l’espectacle ja que el sol ha estat el gran aliat de la jornada i, de fet, alguns dels corredors han iniciat el recorregut en pantaló curt o fins i tot sense samarreta. Ja ho anunciava l’encarregat d’anunciar les sortides de les diferents tandes de participants, al crit de “hi ha ‘espartans’, i també hi ha mocs”.

En total, enguany participen en les diferents disciplines fins a 4.500 corredors provinents de 65 països diferents. Han hagut de fer front a un recorregut de 21 quilòmetres amb forts desnivells que els han portat fins al Pla de les Pedres, i amb un total de 38 obstacles per sortejar, com ara escalar estructures de fusta o aixecar pesos. Com és habitual, en cas de no poder superar algun obstacle, els participants havien de fer 30 ‘burpees’ -una combinació de flexions i salts- com a penalització per poder continuar.

El guanyador de la prova ha estat el català Albert Soley en categoria masculina i la txeca Zuzana Kocumova en la femenina. Per primera vegada, enguany la prova celebrada a Grau Roig està inclosa dins del Campionat d’Europa d’aquesta coneguda cursa d’obstacles.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.