Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Els diners seran un problema una mica important i difícil de portar. Més d’una discussió vindrà per aquest motiu i us farà sentir força malament, no us poseu nerviosos que no en traureu ben res, el que heu de fer és buscar sortides, estar serens i amb les idees clares per pensar i decidir que us convé més, per fer-ho tot més bé.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Encara que hi haurà moments amb molts dubtes sabreu triar el que us convingui de la manera més favorable i més directa, si feu cas a la vostra primera idea, anireu molt bé i podreu aprofitar més el camí. Tindreu dies molt bons també per fer manualitats i crear coses interessants, podreu descobrir que se us donen bé altres coses.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estareu contents i animats a fer de tot, no perdreu el temps per res i us sentireu ben acompanyats de les persones que us estimeu. Quan passen coses com aquestes el que es pot fer és gaudir-ho al cent per cent i expressar el que sentiu sense miraments ni embuts, sempre que sigui de bon rotllo, que el més important és sentir-se bé.


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Us és fàcil trobar amants però que us quedi clar que no serà res seriós. En la societat actual això és una cosa corrent i a vegades no s’hi està adaptat a tenir una història amb algú sense que després hi hagi un compromís. És moment d’adaptar-se. Tindreu bona comunicació amb el pare, si podeu converseu amb ell que us anirà bé.


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Sereu tossuts volent fer passar el vostre punt davant de tot, no cal que sigueu tan durs i rígids, de vegades teniu raó però a vegades no acaba de ser correcte el que penseu, per tant la flexibilitat és una virtut que heu de mirar de treballar més per estar millor. El camp dels diners us pot sorprendre positivament, no us espereu molt.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No parareu quiets, necessiteu moviment i és el que anireu buscant i provocant en cada moment. La veritat és que us anirà molt bé tenir ambient perquè us fa falta sentir-vos vius i actius, però també cal descansar i això de vegades no ho penseu. Les persones grans de la família us donaran bons consells i us aniria molt bé escoltar.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tindreu sort en el camp de la feina i això us pot donar facilitats a l’hora de millorar l’economia, si podeu feu una mica de raconet, que els imprevistos solen ser inesperats. També és possible que la família us recolzi en tema econòmic perquè si teniu algun pla el pugueu portar a terme sense problemes. Estareu més tranquils.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Estareu macos i fareu girar al personal amb la vostra bellesa, ja ho podeu aprofitar, una miradeta i ho podeu arreglar gairebé tot. Ara bé no us ho agafeu com que no cal moure ni un dit per res, perquè us podeu trobar amb alguna sorpresa que no us agradarà gaire. També us cal estar atents a casa que hi ha algú que us necessita més.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

No vulgueu convèncer a ningú de res perquè aquests dies sembla que no és possible. La pressa i la impaciència us farà patinar en les converses i perdreu la força per aconseguir el que voleu. Sí que podeu anar fent un planteig del que voleu per poder-ho moure més endavant i llavors sí que aconseguireu els propòsits marcats, ànims.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No sabeu ni com us hi heu de posar per veure les coses positivament, quan normalment sou ben alegres i us és fàcil esborrar els problemes del vostre davant. Ara toca superar moments que us molesten i buscar solucions per estar millor. Amb una mica que us esforceu ja n’hi haurà prou. Feu servir el romanticisme que teniu innat.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Viatjar us aniria molt bé, per gota que pugueu mireu de marxar, només per canviar d’aires i veure paisatges nous o diferents. La vostra responsabilitat en les obligacions serà molt gran però us farà sentir més oprimits del compte, per aquest motiu és interessant que feu coses per trencar la rutina i la pressió que us genera aquest fet.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

En el camp de la parella hi poden haver situacions complexes que si no controleu bé us poden fer anar malament. Va molt lligat a canvis dins de casa, ja bé sigui per decoració com per reformes, on no us poseu massa d’acord i això us provoca uns nervis que no calen, mireu de ser més permissius i tot serà més fàcil. Tranquil·litat.