El  Comitè d’Andorra de l’UNICEF informa que la recaptació obtinguda durant els Encants Vintage oberts els passats dies 16 i 17 de novembreal Tulip Inn Andorra Delfos Hotel ha estat de 15.444 €.

Han estat moltes les persones i empreses que han col·laborat en aquesta 3a edició dels Encants Vintage donant serveis i/o articles de moda tant nous com de segona mà per vendre com venint a comprar en els tres dies que han estat oberts.

Es Encants Vintage són una versió curta del tradicional mercat dels Encants que Unicef Andorra organitza des de fa 15 anys i on s’hi pot trobar exclusivament roba i complements.

La valoració que es fa és molt positiva ja que ha continuat la bona acollida entre totes les persones que hi han passat i que han fet alguna compra. Hi havia molt per triar ja que hi havia prop de 900 articles a la venda. Centrats en la temporada d’hivern, s’hi ha pogut trobar des de UNICEF-Comitè d’Andorra

El proper dimarts 28 de novembre a les 17 hores s’inauguraran els Encants al local del carrer de la sardana, 26 a Andorra la Vella gràcies a la col·laboració del MoraBanc. En aquests Encants s’hi podran trobar també roba i complements però, especialment, mobles, decoració, articles de la llar, de Nadal,…

Els fons obtinguts gràcies als Encants es destinen a la millora de l’estatus social de les poblacions autòctones a Lékoumou als quals l’Unicef Andorra dóna suport al Congo.

Aquest projecte pretén contribuir a la millora de l’estatut social facilitant l’accés als serves bàsics (educació, sanitat, registre de naixement, aigua potable,…) de les poblacions autòctones en el marc del desenvolupament d’una estratègia nacional de protecció dels drets.

En aquest sentit, els objectius específics son:

• Millorar el coneixement i el respecte dels drets humans de les poblacions autòctones,
pels homes i les dones, les joves filles, els joves homes, les filles i els nois bantus i
autòctons.
• Posar en marxa i desenvolupar un paquet de serveis essencials en el departament de
la Lékoumou.
• Reforçar l’accés a l’aigua potable.
• Reforçar la mobilització social en vista de promoure canvis socials per fer evolucionar
les actituds, les creences i les pràctiques negatives.

(Text: Unicef)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada