El  Comitè d’Andorra de l’UNICEF informa que la recaptació obtinguda durant l’obertura del dels Encants Vintage els passats dies 25, 26 i 27 de maig al Tulip Inn Andorra Delfos Hotel ha estat de 10.133 €.

Han estat moltes les persones i empreses que han col·laborat en aquesta 2a edició dels Encants Vintage donant serveis i/o articles de moda tant nous com de segona mà per vendre com venint a comprar en els tres dies que han estat oberts. Els Encants Vintage són una versió curta del tradicional mercat dels Encants que Unicef Andorra organitza des de fa 15 anys i on s’hi pot trobar exclusivament roba i complements.

La valoració que es fa és molt positiva ja que ha continuat la bona acollida entre totes les persones que hi han passat i que han fet alguna compra. Hi havia molt per triar ja que hi havia prop de 900 articles a la venda. Centrats en la temporada d’estiu, s’hi ha pogut trobar des de  bosses de mà a vestits de festa passant per roba de platja, bijuteria, cinturons, jaquetes i roba de tota classe de primeres marques a preus molt assequibles. Vistos la bona acollida i el resultat obtingut, els Encants Vintage podrien tenir una 3a edició en una versió més d’hivern.

Els fons obtinguts gràcies als Encants es destinen a la millora de l’estatus social de les poblacions autòctones a Lékoumou als quals l’Unicef Andorra dóna suport al Congo.

Aquest projecte pretén contribuir a la millora de l’estatut social facilitant l’accés als serves bàsics (educació, sanitat, registre de naixement, aigua potable,…) de les poblacions autòctones en el marc del desenvolupament d’una estratègia nacional de protecció dels drets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada