El  Comitè d’Andorra de l’Unicef ha informat aquest dimarts que la recaptació obtinguda durant l’obertura del mercat solidari dels Encants (del 22 de novembre al 16 de desembre) ha estat de 16.501,30 euros. Aquest any la botiga ha estat oberta només quatre setmanes enlloc de les cinc habituals i aquesta recaptació se suma als prop de 14.000 euros que es van recaptar durant els Encants Vintage realitzats els passat 8 i 9 de novembre. La recaptació es destinarà als projectes d’Unicef de millora social a la República del Congo.

El tradicional mercat solidari dels Encamts s’ha tancat enguany amb una recaptació de 16.501,30 euros, que es destinaran als projectes de millora social d’Unicef a la Republica del Congo. Han estat moltes les persones i empreses que han col·laborat durant aquesta edició dels Encants, bé donant material tant nou com de segona mà per vendre o bé comprant els dies que els Encants han estat oberts. Aquest mercat solidari tampoc hauria estat possible sense la col·laboració de MoraBanc, gràcies a la cessió del local al carrer de la Sardana on han estat situats.

Així mateix, un any més, s’ha comptat amb dues persones del programa Agentas que han ajudat a la botiga dels Encants. Com és també habitual, en les properes setmanes es procedirà a fer donació a altres entitats (Caritas, Carisma…) de la roba, sabates, joguines i altres articles que no s’han venut perquè els beneficiaris d’aquestes organitzacions en puguin gaudir.

Els fons obtinguts gràcies als Encants es destinen a la millora de l’estatus social de les poblacions autòctones a Lékoumou als quals Unicef Andorra dóna suport al Congo. Aquest projecte pretén contribuir a la millora social facilitant l’accés als serves bàsics (educació, sanitat, registre de naixement, aigua potable…) de les poblacions autòctones en el marc del desenvolupament d’una estratègia nacional de protecció dels drets.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada