Els encants de Sant Antoni d’Escaldes recapten 5.275 euros per a Càritas

Els encants de Sant Antoni d’Escaldes-Engordany han aconseguit recaptar enguany fins a 5.275 euros, que seran destinats a Càritas parroquial. La tradicional subhasta s’ha celebrat aquest diumenge al matí al davant de l’església de Sant Pere Màrtir i ha comptat amb la presència de mig centenar de persones. Els participants han ofert importants quantitats de diners pels diferents lots que s’han tret a subhasta, conformats principalment per embotits, vi i licors i productes de brioixeria i pastisseria.

Des del Comú d’Escaldes-Engordany han destacat que el fet que enguany els encants hagin caigut enmig del cap de setmana de Carnaval ha fet que a la subhasta hi hagués menys gent que en altres edicions. Tot i això, han assegurat que la xifra dels 5.275 euros recaptats –que també és una mica inferior que la de l’any passat- és molt bona tenint en compte aquests condicionants.

La cònsol major escaldenca, Trini Marín, ha destacat que aquesta és una tradició “que s’ha de continuar mantenint, ja que fa molts anys que es realitza i compta amb la participació de molta gent d’Escaldes”. Després de la subhasta, l’Esbart Santa Anna ha ofert una actuació.

Text i foto: ANA