linia credit 1

Des de 2/4 de 9 del matí les empreses que treballen amb BPA ja poden fer la sol·licitud a l’espai habilitat a la planta baixa de Govern per tenir accés a la línia de crèdit. El degoteig ha estat constant tot el matí.

Els empresaris celebren la possibilitat de disposar crèdits però lamenten que hauran de pagar un interès de l’Euríbor més el 2%.

Les empreses han de presentar l´extracte bancari dels darrers dotze mesos, oferir informació sobre la situació del compte i justificar la demanda del crèdit.

Es poden demanar crèdits, dels quals el Govern se´n farà càrrec íntegrament, per a pagaments nacionals, vehiculats a través d´un compte especial a BPA. També es poden sol·licitar crèdits per a pagaments internacionals, a través d´una altra entitat bancària de lliure elecció i que, en aquest cas, compten amb l´aval de l’executiu.

L´atenció als empresaris es fa entre 2/4 de 9 del matí i les 7 de la tarda, de dilluns a divendres, i dissabte, de 2/4 de 9 a 2. Les companyies poden començar a disposar dels crèdits per als propers tres mesos a partir de dilluns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada