Els empresaris francesos dels Pirineus Orientals, agrupats en el sindicat patronal UPE (Union Patronale pour l’Entreprise), han mostrat el seu interès en les possibilitats que ofereix l’obertura econòmica d’Andorra, i en tots els canvis en matèria fiscal i tributària que han tingut lloc darrerament. Amb l’objectiu d’aprofundir i conèixer la nova realitat i les oportunitats reals que ofereix per a les empreses estrangeres, han organitzat una conferència pel proper 22 de gener a Perpinyà que porta per títol L’Andorre: une nouvelle opportunité juridique et fiscale en Europe, a càrrec de l’exdegà del Col·legi d’Advocats d’Andorra Jean Michel Rascagneres, i l’advocat fiscalista de París, Christophe Cancel.

El procés d’obertura econòmica que està duent a terme Andorra ha despertat l’interès dels empresaris estrangers, en aquesta ocasió de l’UPE 66, un sindicat patronal encarregat de representar i defensar les empreses de serveis, comerç i indústria, en especial davant dels serveis de l’estat i de totes les col·lectivitats territorials.

Jean Michel Rascagneres i Christophe Cancel parlaran sobre la llei d’inversió estrangera que permet crear societats a Andorra amb el 100% de capital estranger. A més, abordarà el tema de la fiscalitat i de l’absència d’impostos sobre la renda o la factura, a banda de destacar el 10% que s’aplica en l’impost de societats. Finalment, el tercer punt que es tractarà durant la xerrada serà els acords de cooperació duanera i fiscals amb Europa.

La conferència tindrà lloc el proper dimarts 22 de gener a les 18.30 hores, a la seu de l’UPE (Union Patronale pour l’Entreprise) a Perpinyà. L’UPE aglutina les empreses del departament dels Pirineus Orientals. La conferència està organitzada per Eurolex Internacional, que agrupa despatxos d’advocats d’Andorra, Barcelona, París, Tolosa i Perpinyà, i la voluntat és continuar fent aquestes xerrades divulgatives durant el 2013 a Barcelona, Tolosa i Montpeller.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada