Els empresaris de l’Alt Urgell volen potenciar els vincles econòmics amb Andorra

L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU) vol potenciar els vincles amb Andorra. És per això que ha organitzat per aquest dijous, 31 de gener, un networking que aplegarà empresaris de la comarca i del país veí.

Sota el títol “Invertir amb Andorra. Obertura econòmica i oportunitats de negoci”, està prevista una conferència a les 20 hores a càrrec del president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Xavier Altimir. Tot seguit, s’organitzarà el 1r Sopar Low Cost entre els assistents.

El president de l’AEAU, Jordi Grau, ha subratllat que el Principat és un referent per a l’activitat econòmica de la Seu i l’Alt Urgell i que es vol aconseguir la seva col.laboració “ja sigui més enllà de la frontera o aquí”. La finalitat de la proposta és fomentar la relació entre les empreses assistents, fer contactes per poder ampliar la cartera de clients i proveïdors, així com compartir neguits i experiències.

El networking empresarial, que es durà a terme al Centre Empresarial i Tecnològic del Pirineu (CETAP- Edifici de les Monges), compta amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Per confirmar l’assistència cal trucar al telèfon 663 93 11 19 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça info@aeau.org. El preu del sopar, a peu dret, és de 15 euros.