bpa

Els empleats de BPA han treballat per torns aquests dies festius. La meitat ho ha fet divendres i dissabte i la resta, diumenge i avui dilluns.

La motivació és ajudar l’empresa auditora internacional Pryce Waterhouse Cooper, que està auditant els actius lícits i il·lícits del banc, a dur a terme la seva feina.

Per altra banda, el rotatiu madrileny “El Mundo” ha publicat que agents nord-americans de la DEA van reunir-se amb membres de la guàrdia civil el gener del 2014 i que els van avisar que estaven interessats a rebre informació sobre BPA i exercirien accions contra l’entitat per la relació amb el blanqueig, com publicar el nom en una llista de bancs poc confiables.

També haurien dit, segons el diari, que aquestes mesures acostumen a provocar la fallida dels bancs.

4 comentaris

  1. Hem dona la sensacio que aquet govern ens ha enganyat a tots I que la noticia de bpa no surt d’un dia per altre..I els que haurien de donar explicacions no les donen…fan cartes…jijijiji..quins galtes

  2. El col.lectiu BPA és admirable. Està donant els valors d’unió, coherència, seny i treball que li manca al govern. Aquests treballadors si representen el pais i la seva gent. Endavant fins al final !!! Això fa més evident encara la mesquinitat d’engany i estratègia política dels ens k han volgut enfonsar BPA

  3. Malauradament no els servirà de res, la paraula de Martí&Cinca = 0 (i desitjo de tot cor que l’entitat continuï i que es conservin tots els llocs de treball)

Comments are closed.