bpa2Els representants dels treballadors de BPA confien que el Govern mourà fitxa aquesta setmana en relació al seu futur. De fet, els ha demanat que el Consell de ministres aprovi demà passat les condicions marc de la liquidació dels empleats de l´entitat que es quedin sense feina. Consideren que, entre d’altres coses, s´hauria d´allargar la cobertura sanitària pels qui quedin desocupats i que haurien de poder recuperar al 100% els plans de pensions.

Els empleats de BPA creuen que aquesta setmana hauria de ser decisiva pel seu futur. Els seus representants afirmen que voldrien que, en els propers dies, quedés tancat el tema de les condicions finals dels treballadors en cas que perdin la feina. I que les condicions marc dels possibles acomiadaments s’aprovessin en el consell de ministres d’aquesta setmana. També consideren que s’haurien de blindar les condicions dels treballadors que passin a formar part del banc pont perquè si són acomiadats tinguin el mateix tracte.

Concretament, reclamen que els acomiadats tinguin les indemnitzacions més grans possibles i que puguin rescatar al 100% els seus plans de pensions, sense problemes, entre altres aspectes. A més, volen que se’ls allargui el període de cobertura sanitària. Els representants de la plantilla de BPA tenen clar que una de les seves prioritats és garantir que els qui no conservin el lloc de treball rebin el millor tracte possible. A més, plantegen prejubilacions als 55 anys, indemnitzacions importants, segons el màxim que marca el codi de relacions laborals, i baixes voluntàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada