xavier-prats2Xavier Prats, degà del Col·legi d´Economistes, considera que Andorra ha de lluitar per mantenir tant de temps com sigui possible el tipus del 10% en l´IRPF per consolidar la competitivitat. Prats ho ha explicat durant la presentació dels nous tríptics del pla general de comptabilitat actualitzat, que edita la Cambra de Comerç, en col·laboració amb GM Consultors.

Xavier Prats, degà del Col·legi d´Economistes, creu que un dels principals reptes d’Andorra és lluitar per mantenir, tant de temps com sigui possible, el seu atractiu fiscal que passa, entre altres coses, perquè l’IRPF continuï amb un tipus baix d’un 10%. Prats considera que aquest tipus és suficient per proporcionar ingressos a l’estat i ser competitius.

En aquest sentit el degà del col·legi d’economistes ha manifestat que: “Hem de ser capaços de poder mantenir uns tipus baixos, suficients pels ingressos de l’Estat, pel manteniment de la infraestructura, de la qualitat de vida, etc., però que ens diferenciï dels estats veïns i que siguem competitius en aquest sentit. El que hem de fer entre tots és que no sigui complicat i que ho puguem mantenir com més anys millor.”

Prats ha presentat aquest matí el nou tríptic general de comptabilitat que ha realitzat la Cambra de Comerç i GM Consultors. S’han editat 5.500 exemplars i incorpora les noves modificacions que s’han realitzat en el pla de comptabilitat. Està adreçat als professionals especialitzats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada