Els dos nous models d’Apple

mac fan

Està demostrat que els productes d’Apple van més enllà del simple objecte; amb cada nou llançament de la firma de la poma mossegada, l’expectació és màxima.

Fa alguns dies, s’ha demostrat una vegada més que pot haver només un rumor sobre els nous productes que la companyia americana traurà a la llum el 2015. La revista japonesa Mac Fan estava preparant un reportatge en què es presentaven els diferents models de iPad Pro i iPad Air Plus per el seu número de gener. Per desgràcia per a la publicació, la màgia de la novetat haurà de ser reservada per a un altre article ja que les imatges dels nous dispositius mòbils han estat filtrades per Macotakara.

En elles se suggereix que la tauleta seguiria tenint les mateixes dimensions que les seves predecessores i que coincideixen amb les mides que els diferents mitjans del sector s’estudiaven. Una pantalla LCD de 12,2 polzades amb un processador A9 i doble sortida d’àudio a la part superior i una sortida de micròfon a la part inferior.

Amb tot, la dada més important que Mac Fan s’atreveix a fixar és la data en què tots dos prototips sortiran al mercat. Segons la revista seria per abril i juny del proper any.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció