Els alumnes de la Seu d’Urgell, Guillem Baqué Majoral i Jana Cortés Roca, membres del Consell Nacional dels Infants i dels Adolescents de Catalunya (CNIAC), han participat aquest cap de setmana en la celebració de l’assemblea d’aquest organisme, celebrada a la Casa del Mar, a Barcelona.

En aquesta reunió, els dos alumnes urgellencs, juntament amb la resta dels membres del CNIAC han aprovat la memòria d’actuacions realitzades per aquest ens durant l’any 2015, on es valorava el seu primer any de funcionament. En aquesta assemblea també s’ha aprovat el pla de treball que es portarà a terme durant aquest any 2016, així com l’aprovació inicial del primer règim intern. L’assemblea també escollit els càrrecs vacants d’aquests organisme.

Recordem que el CNIAC es va constituir a finals de 2014, coincidint amb el Dia Internacional de la Infància. Format per 58 infants i adolescents entre 8 i 17 anys, el Consell té entre les seves funcions representar els interessos dels infants i adolescents de Catalunya; fer propostes als organismes competents; opinar sobre aquelles actuacions que els afecten; afavorir la imatge positiva dels infants i joves; sensibilitzar la societat sobre el dret a ser escoltats i a participar; proposar informes i estudis sobre temes relacionats amb aquest col·lectiu, i fer projectes d’interès nacional relacionats amb les polítiques d’infància.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada