DS_art-i-aigua-1Els Dissabtes d’art arriben a la seva desena edició com una activitat per a infants del tot consolidada. Aquesta iniciativa se suma a l’ampli ventall de propostes didàctiques que es fan des del centre d’Art d’Escaldes-Engordany i que responen a la voluntat de fer d’aquest espai cultural un lloc de descoberta de l’art i la cultura mitjançant activitats amenes i didàctiques.

Enguany aquesta oferta ha portat al CAEE 2.525 infants, que significa el 19.2 % dels visitants del Centre d’Art. El públic infantil del CAEE és de 3 a 18 anys, de tots els sistemes educatius del país i interessats per les col·leccions, les exposicions i les activitats lúdiques. D’aquest global d’infants, un centenar són els que han assistir als Dissabtes d’art. Enguany, comencen el 19 de setembre amb una activitat relacionada amb l’exposició de Salvador Dalí que es pot veure al CAEE fins a finals de mes.

DISSABTE D’ART. EL SALVADOR SOMIA. Taller dedicat a Salvador Dalí. (Dissabte 19 de setembre). A partir de les obres exposades a la mostra Dalí. La Divina Comèdia que es pot visitar al CAEE us proposem endinsar-nos en el personatge i en l’obra de Salvador Dalí. I per aquesta taller dalinià ens inspirarem en els rellotges tous, les formigues, els pans, els ous… i altres símbols dalinians.

DISSABTE D’ART. FEM ELS PREHISTÒRICS. Taller dedicat a la prehistòria. (Dissabte 21 de novembre) Taller per presentar als infants les primeres expressions artístiques dels homes i les dones prehistòrics. Farem pintura rupestre amb pigments naturals, ens guarnirem amb joies prehistòriques i elaborarem fletxes per tenir una bona caça.

DISSABTE D’ART. AHHH! PUFF! PAM!!! OHHH. Taller de còmic. (Dissabte 23 de gener) Activitats per apropar els infants al llenguatge artístic del còmic (onomatopeies, dibuix, seqüències, superherois…) i desenvolupar la imaginació i creativitat amb l’ajuda dels superherois; Spiderman, Hulk, els Venjadors, Superman, Batman… Si voleu podeu venir disfressats de superherois!

DISSABTE D’ART. VEIG, VEIG, QUÈ VEUS? La imaginació de Víctor Nunes .(Dissabte 27 de febrer) Com podem crear i imaginar art amb objectes quotidians? Tot s’hi val: menjar, estris de l’escola, deixalles, objectes de papereria… en Víctor Nunes ens pot ajudar. T’hi atreveixes?

DISSABTE D’ART. HOLA EM DIC RENÉ, René Magritte. (Dissabte 6 de maig) Hi havia una vegada un artista que pintava objectes de cel, paisatges de dia i nit i barrets enganxats a les pomes… Era René Magritte, ell i alguns dels seus quadres ens traslladen a móns màgics i somnis surrealistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada