Els dilluns de 20 a 22 hores, el millor moment per lligar

Tinder s’ha demostrat com un dels mètodes més efectius de trobar parella que existeixen actualment. Així ho demostren les xifres publicades per l’aplicació amb l’arribada del nou any.

Segons Tinder durant 2017 es van produir 10.000 milions de “swipes” només a Espanya. Aquest vocable anglosaxó es refereix a les ocasions en què els usuaris llisquen el dit per decidir si els agrada un perfil o no. Això suposa que cada mes es produeixen 800 milions de “swipes”.

L’aplicació també ha publicat les xifres desglossades per hores. Tinder afirma que és durant les 20:00 hores i les 22:00 dels dilluns quan l’aplicació de cites té més intensitat. De la mateixa manera, és durant la primera part de l’any, entre l’1 de gener i 14 de febrer, Sant Valentí, quan augmenta l’ús de Tinder. Probablement, a Espanya és durant aquest període quan és més difícil trobar plans per sociabilitzar.

Pel que fa als perfils més buscats, quan es tracta de dones, segons Tinder, les espanyoles es decanten per homes encarregats de botigues, hostes i dissenyadors. Per la seva banda ells busquen preferiblement estudiants de medicina, editores i logopedes.

Si ens centrem en la geografia descobrim que Ceuta és la ciutat amb més “swipes” positius, és a dir, m’agrades, i segons Tinder la ciutat de menys de 500.000 habitants on és més fàcil tenir èxit. D’altra banda, també destaquen ciutats com Toledo o Melilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.