Després de no deixar a ningú indiferent amb les actuacions de Festa Major i diferents esdeveniments fins aleshores, els Diables de l’Alt Urgell tornen a sorprendre i organitzen aquest dissabte 17 de novembre la festa dels seus 25 anys.

La Nova Crem (local de la Seu d’Urgell), acollirà la festa des de les 00:00 fins a les 03:00. No serà una nit qualsevol, els Diables preparen diferents sorpreses, transformaran l’ambientació del local amb la seva particular estètica, aniran passant els seus famosos vídeos d’actuacions i no deixaran d’animar les 3 hores de música perquè tothom gaudeixi ballant i prenent un beure.

Els Diables han organitzat aquesta festa des d’un punt de vista molt més personal i familiar, perquè tothom pugui sentir-se còmode i donar un cop de volant a les “típiques nits de la Seu”, un clar exemple és que no hi haurà Dj, els mateixos Diables seran els que posaran la música, propiciant que tothom pugui sentir-se participatiu demanant cançons.

El 2018 és l’any on el grup està celebrant els seus 25 anys i aquesta festa vol ser, una vegada més, un acte on tothom se senti part del grup de Diables i que entre tothom es pugui encendre el Pirineu i encendre la Seu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada