Els debats socials i culturals centren el ‘Connecting Cultures’ a Oman amb la participació d’Alba Noya

universitat-desertEls debats socials i culturals i la situació en països com ara Egipte han centrat l’edició de febrer del Connecting Cultures, un projecte d’intercanvi cultural a Oman i que ha comptat amb la participació de l’andorrana Alba Noya. La Universitat del Desert ha acollit, de l’1 al 5 de febrer, joves de divuit països que, a banda de debatre sobre diversos temes, han pogut conèixer de prop la cultura beduïna i han participat en diverses activitats com ara una conferència a la residència de l’ambaixador del Regne Unit a Oman. L’anàlisi de l’estat del món i el seu futur s’ha fet al desert.

El projecte Connecting Cultures està organitzat pel Sultanat d’Oman i té la col·laboració de la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco. Alba Noya, de 18 anys, és la tercera andorrana que hi participa. L’any passat ho van fer Laura Solsona i Joao Ricardo De Melo.

L’experiència no s’acaba al desert sinó que un cop els joves tornen als seus països d’origen comparteixen les seves reflexions i vivències en xerrades i conferències, per exemple en centres escolars del país, segons han informat des de l’organització.