comu-andorra-vella-1L’avinguda Meritxell afrontarà, a partir del 15 de setembre i durant tres setmanes, l’última fase dels treballs d’embelliment. Amb aquesta darrera actuació el comú donarà per concloses les tasques que han de servir per millorar la mobilitat dels vianants per aquesta via.

Adjudicats, en sessió de consell de comú, els treballs d’embelliment de l’avinguda Meritxell. Andorra la Vella afronta així l’última fase de les obres destinades a millorar la circulació, sobretot dels vianants, en aquest eix turístic i comercial. Els treballs, que han de començar a mitjan setembre i que s’allargaran tres setmanes, consistiran a dotar la voravia d’un to granit vermellós que donin continuïtat visual al conjunt del carrer.

La cònsol major Rosa Ferrer assegura que “difícilment es poden ampliar gaire més les voravies”, però “això no vol dir que no hi hagi una continuïtat visual del mobiliari urbà i de la pròpia avinguda”. Segons la consellera del PS a l’oposició, Dolors Carmona, “actualment la situació és precària”. Lamenta que aquestes accions no s’hagin fet abans i “per això cal continuar el projecte inicial i embellir els eixos comercials més importants d’Andorra”. El conseller a l’oposició de Socialdemocràcia i Progrés, Josep Vila, ha lamentat que no s’hagin tirat endavant actuacions a altres punts de la parròquia molt més necessitades, com Ciutat de Valls, Santa Coloma o Prada Ramon.

Vila també ha criticat que les obres d’embelliment s’hagin dut a terme sense prou diàleg, des de bon començament, amb comerciants i veïns de la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada