Els curats ja són més del doble que els afectats actius malgrat una nova defunció

StopLab d'Escaldes
StopLab d’Escaldes

A dia d’avui els pacients curats de coronavirus són 472 (4 més que ahir), mes del doble que els 231 que romanen actius. En total hi ha 2 afectats més, és a dir 747 i s’ha de lamentar una nova defunció.

El difunt ha estat un home de 89 anys que estava hospitalitzat i que provenia del centre sociosanitari El Cedre. Aquesta és la víctima número 44 a Andorra. En aquest espai hi ha actualment 22 padrins, 6 dels quals provenen de la residència Salita i 8 d’ells estan en estat convalescent, és a dir, esperant l’alta definitiva.

Pel que fa al centre hospitalari Nostra Senyora de Meritxell hi ha avui el mateix nombre d’ingressats, és a dir 19, 10 dels quals es troben a la Unitat de Cures Intensives i 5 d’aquests amb ventilació mecànica. Del pertsonal sanitari hi ha 41 infectats i 5 més dels cossos especials

En les darreres hores s’han reañlitzat un total 91 tests PCR resultant 22 positius i 59 negatius.

Pel que fa als tests d’anticossos se n’han efectuat 2.500, donant una consideració “molt positiva” segons el ministre Portaveu Eric Jover. Aquests tests són els preliminars que s’han realitzat al personal sanitari i voluntaris que participen als stoplabs i a les seves famílies. A partir de dilluns s’inicia la campanya global a tota la població d’Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES