Els Coprínceps feliciten Antoni Martí per la victòria electoral

Els Coprínceps han felicitat el cap de Govern en funcions, Antoni Martí, pels resultats obtinguts com a cap de llista de Demòcrates per Andorra en les eleccions generals celebrades aquest diumenge, 1 de març.

El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va mantenir una conversa telefònica amb Martí el mateix diumenge, un cop coneguts els resultats dels comicis, per trasllladar-li la felicitació pel triomf electoral.

El copríncep francès, François Hollande, per la seva banda, ha telefonat aquest matí el cap de Govern en funcions. El copríncep i president de la República Francesa ha desitjat molts èxits a Martí al llarg de la legislatura vinent. Els dos mandataris han mantingut una conversa cordial i han desitjat que les economies andorrana, francesa i europea en general creixin en els pròxims anys. Hollande va reiterar igualment el suport de la República francesa al procés de negociació d’Andorra amb la Unió Europea.

També al llarg del matí Antoni Martí ha tingut ocasió de conversar amb el president de la Generalitat, Artur Mas, que en nom del Govern català l’he felicitat per la victòria en els comicis.

TOTES LES NOTÍCIES