L’Associació de Contractistes d’Obres demana aprovar una llei de l’edificació que permeti fer una inspecció tècnica a totes les construccions.

L’Associació de Contractistes d’Obres, amb motiu de l’esllavissada del 10 d’agost a la carretera general 1, reitera la necessitat d’aprovar una llei de l’edificació amb l’objectiu de determinar les responsabilitats que pertoquin a cada un dels agents que intervenen en una obra, ja sigui un projecte en curs o finalitzat. En aquest sentit, l’esllavissada va posar de manifest les greus conseqüències que es poden derivar d’una obra inacabada i en mal estat, així com també la controvèrsia per depurar les responsabilitats.

D’altra banda, des de l’associació han destacat la importància de trobar mecanismes de control per vetllar per la continuïtat i la finalització dels treballs dins d’uns terminis que siguin coherents i que s’hagin establert inicialment. El sector de la construcció té un volum d’obra important amb diversos projectes pendents d’executar-se aviat. En aquest sentit, ACODA ha manifestat que està disposada a col·laborar amb el Govern en qualsevol iniciativa legislativa que es vulgui promoure. Ha recordat també que, en aquest sentit, alguns comuns i l’administració general disposen de mesures de supervisió i control.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada