consolsEls cònsols de les set parròquies es reuniran aquest divendres al matí a l’Alberg de la Comella per celebrar una reunió de treball monotemàtica sobre la reforma de les competències, fora de l’ordre del dia de les reunions de cònsols per la complexitat del tema. Segons les fonts consultades, la reunió té per objectiu analitzar tots els documents dels quals disposen sobre la qüestió i consensuar una postura conjunta entre tots els cònsols per tal de trametre-la al Govern. Durant la jornada, s’acabaran d’elaborar els documents que els cònsols volen presentar a l’Executiu, tot i que encara no hi ha una previsió sobre quan es trametran les propostes.

Foto: Arxiu

2 comentaris

  1. Entre parapúbliques i administracions 8 de 14! I una que fa tants anys que cobra de la mamella pública que quan acabi no sabrà on caure (o sí si fem un càlcul ràpid de la morterada de diner públic que s’ha embutxacat). Aquesta ràtio realment fa pensar. El país no pot anar bé de cap manera… I no ho dic perquè els funcionaris sigui menys treballdors que els de la privada, simplement treballen menys, és un fet tangible més que evident, al que cal afegir-hi les incompatibilitats i les reserves de plaça eternitzades. Això comença a fer pena, a veure si surt alguna alternativa política perquè el país se’n va en orris.

  2. Tan tatan, tan tatatan! THE WORKERS! Aquests, sí aquests mateixos peronatges són els que tenen gran part de culpa de com va el país. El pròxim cop, quan els creueu pel carrer tracteu-los amb conseqüència.
    Apujada de sous, retallades socials, Naturlandia, sobrepassar límits d’endeutament, crispació social, augment de les plantilles comunals a través de familiars, amics i com a pagament de vots, negació a la centralització de serveis i aprimament de l’administració, adjudicacions a dit, informació de sotamà en la rebaixa de la cessió urbanística.
    Quants d’ells tenen formació universitària, quants d’ells provenen de l’administració, quants d’ells tenen conflictes d’interessos amb les decisions pròpies del càrrec? Després ens demanem perquè les coses van com van, i acte seguit: els tornem a votar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada