Els Reis de l’Orient arribaran divendres, 5 de gener, a la plaça de les Fontetes, després d’haver recorregut l’eix comercial de la Massana. A la Massana la celebració és senzilla i alhora, molt propera. Els Reis arriben a lloms d’un cavall, acompanyats per sis genets, a més dels patges, que són joves voluntaris del Punt 400.

La particularitat de la Massana és que tots els nens poden parlar en persona amb ses Majestats.

El recorregut dels mags, que començarà a les 17 h des del Prat Gran de Colat, passarà per les avingudes del Través, del Ravell i Sant Antoni i, com sempre, acabarà a la plaça de les Fontetes. La voluntat del Comú és enfocar totes les celebracions i activitats com un element integrat en la dinamització constant de la parròquia i com a suport en la reactivació comercial.

El cònsol major serà l’encarregat de rebre els Reis de l’Orient, cap a les 18 h, a qui lliurarà la clau mestra que obre totes les llars de la Massana. Tot seguit, tots els infants podran pujar a l’escenari per lliurar la carta –els que encara no ho hagin fet- o per expressar els seus desitjos als tres mags. A més, els Reis, com sempre, els regalaran unes llaminadures. Hi haurà bossetes especials sense gluten, perquè cap nen es quedi sense el seu obsequi.

A les Fontetes s’hi apleguen nombroses famílies, tant de la Massana com turistes, que valoren aquesta proximitat amb els Reis Mags.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada