Els passats dies 17, 18 i 19 d’abril, s’ha celebrat a La Paz, capital de Bolívia, la reunió de VI Comitè Sectorial de Joventut de la Unió de Ciutats Capitals Iberoamericanes, on hi han assistit representants de 20 ciutats capitals.

Els consellers de Joventut i de Medi Ambient del Comú d’Andorra la Vella, Marc Pons i Jordi Cabanes, hi han estat presents en representació de la corporació i han participat a totes les activitats que s’hi han desenvolupat.

Les jornades, molt participatives han estat força enriquidores i interessants per als dos representants d’Andorra la Vella, en una experiència excepcional que permet la transferència mútua de coneixements en polítiques publiques, i particularment en matèria de polítiques de joventut.

El conseller de Joventut, Marc Pons, en el començament de la tercera jornada, va presentar una ponència, davant la totalitat dels membres del Comitè, on hi feu l’exposició global de les polítiques de Joventut que desenvolupa el Comú d’Andorra la Vella, que va ser transmesa en directe a través del web www.dalelapaz.com

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada