Els concerts de Lo Pau de Ponts i del FeMAP, novetats de la Festa Major de Vilanova de Banat

La Festa Major de Vilanova de Banat arriba enguany amb novetats de caire musical. La celebració ha programat per enguany un concert del cantant Lo Pau de Ponts i també, per primera vegada, una actuació del FeMAP en aquesta població.

El programa de la festa comença aquest divendres a les 10 de la nit amb la segona edició de la Caminada Popular per anar a veure les llàgrimes de Sant Llorenç. El dia següent, dissabte, a les 9 del vespre començarà el Sopar Popular, que inclourà el sorteig d’un pernil. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia al correu cfmvilanova@gmail.com. A partir de les 12 de la nit hi haurà l’actuació de Lo Pau de Ponts, que s’ha convertit en un dels fenòmens actuals de la música en català a internet amb les seves cançons, versions i paròdies. El cantant pontsicà presentarà les seves noves creacions, com ara ‘Fora vila’, que ha gravat conjuntament amb el jove youtuber mallorquí Miquel Montoro.

Diumenge, la jornada començarà a les 12 del migdia amb la missa de Festa Major, seguida d’un vermut popular. A 2/4 de 5 de la tarda es farà una ruta històrica i a les 6, a l’església de Santa Cecília, començarà el concert del Festival de Música Antiga dels Pirineus, amb la proposta ‘Bach X3’. Amparo Lacruz i i el duet de dansa Mal Pelo, units per la seva admiració cap a Bach, creen un món en el qual només existeix l’essència i hi conviden l’espectador perquè uneixi els diàlegs de la il·lusió polifònica que insinua la veu poderosa i humana del violoncel i l’escriptura de la dansa en escena.

La festa es completarà, a partir de les 7 del vespre, amb l’actuació del grup de música tradicional Daura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.