Els comerços preparen l’Andorra Shopping Festival

shopping

Els comerços i les zones comercials treballen per tenir-ho tot a punt per a l’Andorra Shopping Festival. A partir de dissabte i durant més de dues setmanes hi haurà concerts i animacions al carrer, i demà les botigues tancaran a mitjanit. De moment, coincidint amb l´inici del Shopping Festival els hotels ja tenen un 60% d´ocupació, una xifra que s´espera que millori amb reserves de darrera hora.

Una de les novetats que crida més l´atenció respecte de la temporada passada és la decoració dels aparadors. Els comerciants de fet ja fa dies que treballen per donar color i originalitat als aparadors. Tots, sobretot els especialitzats en el tèxtil, esperen que els ajudi a remuntar una tardor que està sent difícil.

Als carrers també es treballa perquè tot estigui preparat per demà. Durant els setze dies que durarà l’Andorra Shopping Festival, estan previstes nombroses actuacions al carrer i activitats per incentivar el comerç, demà per exemple els comerços tancaran a les 12 de la nit.

De moment els hotels registren un 60% per d’ocupació, tot i que s’espera que aquesta xifra s’incrementi el cap de setmana.