Un  total de divuit obres del concurs Talentejant d’arts plàstiques i visuals s’exposaran des d’aquest dilluns fins al pròxim 31 de maig, a diferents comerços d’Escaldes-Engordany. La iniciativa, que repeteix per segon any consecutiu, pretén “apropar l’art dels joves al carrer”, tal com ha explicat la consellera de Cultura d’Escaldes-Engordany, Laura Lavado. Un dels vuit artistes que exposen les seves obres, Adrià Rodríguez, ha indicat que “és una oportunitat d’obrir-te a més gent i rebre més informació de retorn”. Per la seva banda, la presidenta de l’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany i travesseres, Susagna Venable, s’ha mostrat satisfeta per la continuïtat d’aquest projecte i ha destacat la importància “d’ensenyar l’art del jovent del país i mostrar-lo a peu de carrer”.

Les obres de la cinquena edició del concurs Talentejant d’arts plàstiques i visuals ja es poden veure exposades en vuit comerços diferents d’Escaldes-Engordany. En total, han estat divuit obres les seleccionades pels propietaris dels negocis que, en aquesta ocasió, han triat els treballs que més els agradaven.

Enguany s’han escollit un total de divuit obres, per tal de donar continuïtat al projecte engegat l’any passat amb la voluntat “d’apropar l’art dels joves al carrer”, així com el fet que “els joves sàpiguen que les seves obres van més enllà del concurs”, segons ha explicat la consellera de Cultura d’Escaldes-Engordany, Laura Lavado. La consellera també ha destacat l’increment de comerços a aquesta iniciativa i ha afirmat que “la intenció és que això tingui continuïtat i any rere any les obres del Talentejant es puguin veure als comerços de la parròquia”.

Precisament, Adrià Rodríguez, un dels joves artistes que va participar en el concurs i al qual han seleccionat un total de cinc de les seves obres, s’ha mostrat content per poder participar en una iniciativa com aquesta. A més, Rodríguez ha explicat que per primera vegada ha pogut donar a conèixer les seves obres i ha indicat que el projecte “és una oportunitat d’obrir-te a més gent i rebre més informació de retorn”.

Per un altre costat, la presidenta de l’Associació de comerciants de l’avinguda Carlemany i travesseres, Susagna Venable, s’ha mostrat satisfeta per l’increment de comerços d’enguany i ha posat en relleu la importància de realitzar actes com aquest, ja que “permet ensenyar l’art del jovent del país i mostrar-ho a peu de carrer. A més, la presidenta ha indicat que “espero que la iniciativa tingui continuïtat els pròxims anys i cada cop s’animi més gent a participar”. Les obres romandran exposades als diferents aparadors i locals fins al pròxim 31 de maig.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada