Els empresaris del tabac segueixen amb atenció les evolucions de les negociacions amb Brussel·les. Mentrestant els comerciants demanen que s’unifiquin els preus de venda al públic. Lamenten que actualment la guerra de preus dóna una mala imatge.

El mercat lliure no acaba de convèncer els venedors de tabac pel que fa a la venda al detall. Comerciants com Sophie Guasch consideren que la guerra de preus entre comerços perjudica la imatge del sector de cara al turisme, ja que s´estableix una competència que redueix considerablement el marge de beneficis i acaba per confondre el consumidor.

Els petits establiments són, segons el sector, els que més pateixen les conseqüències, ja que no poden competir amb els preus de les grans superfícies.

Els comerciants asseguren que algunes de les contrapartides que reclama Brussel·les per considerar la demanda de mantenir l´estatus del tabac a Andorra durant, almenys, 20 anys són assumibles. Com ara un major rigor en l´etiquetatge, però consideren bàsic acompanyar aquestes mesures amb altres com per exemple establir preus aproximatius de venda al detall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada