Els comerciants del Pas demanen 144.000 euros al Comú per fer diversos esdeveniments promocionals

La Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa ha demanat al Comú d’Encamp 144.000 euros per organitzar diversos esdeveniments durant els propers mesos, que han de servir per dinamitzar la població encampadana. Aquesta quantitat és una part del pressupost de 185.119 euros que ha de servir per finançar tres esdeveniments durant aquest 2012. Així els hi van trametre en la reunió que van mantenir aquest dimecres amb els cònsols d’Encamp, que han de passar el pressupost pel Consell de Comú per decidir quina quantitat destinen a la Iniciativa Publicitària del Pas.

La Iniciativa Publicitària ha proposat tres esdeveniments principals per aquest 2012: la celebració del Mercat de les Oportunitats al juny; una fira a finals d’octubre o principis de novembre; i un esdeveniment per celebrar l’obertura de la temporada d’esquí al desembre. El pressupost que han elaborat des de l’agència Inconito inclou el pla de mitjans i les accions que haurien de repercutir a les regions de Tolosa i Perpinyà, que són els mercats en els que es vol incidir.

Les accions publicitàries inclourien anuncis en premsa, ràdio, pantalles i fulletons en diversos mitjans de comunicació de l’àrea d’influència de Tolosa i Perpinyà. Amb aquests tres esdeveniments proposats es pretén dinamitzar la població i atreure més visitants, comptant també amb la col·laboració de les pistes d’esquí.

2 comentaris

  1. Els comerciants del Pas el que podrien fer es demanar que l’antic revol de Radio Andorra on estacionen GRATIS els veïns de Valira Nova la facin zona blava de pagament.
    Aquesta setmana vinent no posaré cap comentari per marxar de vacances a Sant Feliu de Guíxols. Us prego que estiguen atents amb els de Valira Nova.

  2. Aquests no tenen cap vergonya a l’hora de demanar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.