La imatge que ofereix aquests dies el Pas de la Casa és molt diferent a la de fa tres mesos on predominaven les persianes tancades dels comerços i l’absència de cotxes amb matrícula francesa.

Un canvi que, segons el president de l’associació de comerciants Iniciativa Publicitària, JeanJacques Carrié, ha estat facilitat en bona part per la promoció comercial d’Andorra Turismeal país veí. Voldrien que es repetís i demanen parlar amb el ministre d’Economia. ha afegit que l’aplicació dels preus mínims per al tabac també ha contribuït a treure’n beneficis. Explica que és una bona oportunitat per frenar el contraban.

Per la seva banda, l’associació de veïns creu que encara no s’ha assolit el ritme de vendes de l’any passat, diu el president de l’associació de veïns, Oscar Ramon. “Està costant”, declara.

Els visitants de la vila encampadana ho tenen clar. Estan a la recerca del bon preu de productes com el tabac, l’alcohol i el perfum.

L’agost sol ser el mes de l’any amb més turistes que compren productes al Pas de la Casa i en què els comerços fan més beneficis.