Els comerciants del Pas de la Casa demanaran ajuda al Comú per tirar endavant nous projectes

La Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa es reunirà la setmana que ve per primer cop amb el nou equip comunal d’Encamp. Entre els punts a tractar hi ha els preparatius del segon mercat de les oportunitats, previst per a finals de juny, així com nous esdeveniments que es voldrien organitzar de cara a finals d’any. El responsable de l’entitat, Jean Jacques Carrié, ha explicat a l’ANA que l’objectiu de la reunió és saber si el Comú està d’acord amb les activitats que es volen organitzar i quina ajuda econòmica els poden oferir. Els comerciants demanaran al Comú la possibilitat d’impulsar conjuntament activitats d’oci a la població durant l’estiu, també amb la col·laboració de Saetde.

Dimecres que ve hi ha prevista una reunió entre els responsables de la Iniciativa Publicitària i el cònsol major d’Encamp per parlar de la col·laboració de la nova majoria comunal amb les activitats que impulsa l’entitat privada.

Jean Jacques Carrié ha explicat que els comerciants estaven esperant aquesta trobada perquè serà a partir d’aquest moment que es començarà a preparar la segona edició del Mercat de les Oportunitats, que tindrà un format similar al de l’any passat tot i que la intenció és reduir el nombre de carrers que es tallin al trànsit i fer la zona de vianants més concentrada. El nombre de comerços participants serà similar a l’any passat, i es preveu que durant la reunió també es fixin les dates, que podrien ser a finals de juny.

Carrié ha dit que la intenció és promocionar l’activitat amb molta antelació, repartint publicitat entre els clients que visitin el Pas de la Casa durant els pròxims mesos. La voluntat és destinar a promoció la mateixa quantitat que l’any passat, és a dir, entre 15.000 i 20.000 euros, i que per aquest motiu volen saber si el Comú els continuarà ajudant i en quina quantitat.

D’altra banda, també demanaran al Comú d’impulsar activitats d’oci a l’estiu al Pas de la Casa. De fet, Carrié ha assegurat que ja compten amb l’ajuda de Saetde per portar-ho a terme, i que la intenció és impulsar-ho entre totes les parts. Durant la reunió també es demanarà el suport del Comú per tirar endavant nous projectes que tenen en ment de cara a final d’any.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.