Els comerciants del Pas contents per les vendes de la ‘Braderie’ malgrat el mal temps

La Braderie ha acabat aquest cap de setmana amb una sensació agredolça per part dels comerciants del Pas de la Casa. Tot i el mal temps, des d’Iniciativa Publicitària els comerciants han qualificat de ‘dignes’ les vendes, però han assenyalat que si el temps hagués acompanyat probablement s’haguessin assolit millors xifres.

Vistes les condicions meteorològiques no ha estat tan desastre com podria haver estat’, ha explicat el membre d’Iniciativa Publicitària, Gerard Pifarré.

En total hi ha hagut uns 160 punts de venda a més d’activitats addicionals com ara música pels carrers, inflables pels més petits o ginys com ara un seegway o boles zorb per tal d’afegir al·licients a aquest esdeveniment.

‘La Braderie és una festa d’oportunitats però si a més a més la vesteixes una mica amb una sèrie d’activitats, animació, li dones un caire més festiu i més important perquè realça la importància que té això pel poble del Pas de la Casa’, ha assenyalat Pifarré.

Pifarré ha explicat que aquestes activitats complementàries es repetiran el proper any ‘si el pressupost acompanya’, la fira, adreçada principalment al públic francès, també ha comptat amb presència andorrana entre els seus assistents.

El millor dia d’afluència de públic va ser el dissabte on a més, durant algunes hores, el temps va ser relativament bo, ‘tot i havent-hi pluja, els pàrquings estaven plens’. Pifarré ha assenyalat que qui visita la Braderie habitualment acaba comprant alguna cosa, malgrat el mal temps hagi pogut provocar que els compradors anessin més ràpidament a fer les seves compres.

Satisfacció tot i el temps

El president d’Iniciativa Publicitària, Jean Jacques Carrié, ha explicat que més o menys s’han igualat les xifres de venda de la passada edició. Sobre els comerciants, Carrié ha dit que ‘la sensació és que estan contents, malgrat el temps’. La propera setmana la Iniciativa Publicitària coneixerà les dades exactes de pas de vehicles, ocupació d’aparcaments i consum de combustible durant aquest cap de setmana, unes dades que permetran conèixer més a fons com s’ha desenvolupat el cap de setmana.