L’Associació de Comerciants del Fener Boulevard ha mostrat la seva preocupació pel futur de l’edifici The Cloud i per la possibilitat que finalment aquest no s’acabi construint. Assegura que no en té cap informació. Aquesta ha estat una de les qüestions que s’ha tractat en el dinar que l’entitat ha compartit amb el Club de Màrqueting.

Preocupació entre els comerciants del Fener Boulevard pel futur de l’edifici The Cloud. Els empresaris s’han mostrat alertats per la manca d’informació sobre el projecte i sobre comentaris que assenyalarien que no es construirà. L’Associació Fener Boulevard recorda que es tracta d’un projecte que tindria una gran repercussió per a aquesta zona comercial. “S’està començant a parlar que potser no hi haurà The Cloud. Estem preocupats”, insisteix el president de l’associació.

Babot també s’ha pronunciat sobre un altre projecte que està en estudi a la zona. La construcció d’un centre comercial al terreny que ara ocupa l’aparcament del Fener. “De moment s’està analitzant la possibilitat de què hi cap, què es pot fer i quines repercussions tindria per a la resta de zones comercials”, ha detallat. Creu que per al comerç de la zona seria “immillorable”.

L’entitat ha destacat la necessitat de treballar plegats per millorar les zones comercials i unificar polítiques, un camí que ja s’ha iniciat amb el Pla estratègic per al comerç, amb el qual està col·laborant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada