Una quarantena de membres de l’Associació de Comerciants i Veïns de l’avinguda Meritxell s’han reunit aquest dimarts per valorar l’inici del projecte de millora de l’avinguda, i han coincidit en assenyalar que no donaran suport a una despesa que no representi un ‘canvi substancial’ al carrer. La presidenta de l’entitat, Sònia Yebra, ha destacat que donaran un vot de confiança al Comú i que volen treballar conjuntament amb l’adjudicatari de les obres per aportar el seu punt de vista al projecte. Pel que fa al tancament d’un sentit de circulació, Yebra ha dit que és massa aviat per fer valoracions de la mesura, i que a finals de maig, un cop passats els 45 dies de prova, avaluaran com ha funcionat.

La presidenta de l’Associació de Comerciants i Veïns de l’avinguda Meritxell, Sònia Yebra, ha destacat l’alta participació en la reunió, fet que demostra l’interès que tenen per participar en el projecte de remodelació de l’avinguda. Els comerciants han donat un vot de confiança al Comú, tot i que demanen que la inversió que es vol fer sigui coherent amb els canvis, i ‘no donaran suport a una despesa que no aporti un canvi substancial’.

De fet, Yebra ha recordat que no van votar el projecte en el seu moment perquè consideren que de moment no aporta un gran canvi, i per això volen treballar conjuntament per ‘veure on volem arribar’. La intenció dels comerciants és que el projecte aporti més lluminositat a l’avinguda, que l’espai sigui més humà i que aporti més qualitat per als vianants.

La setmana vinent tindran la primera reunió amb el tècnic de l’adjudicatari del projecte, per tal que els expliqui els canvis que poden aportar i la valoració econòmica del projecte.

Pel que fa a la part econòmica, tenint en compte que el Comú els ha dit que no té diners, els comerciants consideren que si no implica un canvi realment important, no es plantejaran fer-hi cap aportació, ja que creuen que ha de ser la corporació la que se’n faci càrrec.

Finalment, en relació al sentit únic entre la Creu Grossa i el pont de la Rotonda, Yebra ha dit que encara és molt d’hora per valorar-ho, ja que encara falta la senyalització i adequar els espais, i per tant els comerciants es tornaran a reunir a finals de maig per avaluar el canvi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada