Els comerciants de Meritxell, a favor d’una associació conjunta amb Vivand i Maria Pla


Suport unànime dels comerciants de Meritxell a la proposta de crear una nova associació amb les zones de Vivand i Maria Pla. L´assemblea de l’entitat va aprovar amb gairebé el cent per cent dels vots la idea.

Dels 32 socis que van assistir a l´assemblea d´ahir a la nit de l´associació de comerciants i propietaris de Meritxell, 30 van votar a favor de crear una nova estructura amb els comerciants de Vivand i Maria Pla. A partir d´aquí cal esperar que l´associació de Vivand aprovi també la proposta durant l’assemblea que celebrarà aviat.

Si la resposta és positiva, com tot ho fa preveure, es crearia una sola plataforma per generar iniciatives destinades a potenciar l´eix comercial més important del país. La presidenta de l’associació de comerciants de Meritxell, Sònia Yebra, apunta com a objectiu el treball conjunt en l’eix central. Ara han de “veure com” i per això el primer tema a resoldre serà el legal per determinar “quin tipus d’entitat creem”.

Entre altres iniciatives, és pretén que l´associació resultant de la unió de les tres entitats funcioni de forma més professional, amb la contractació d´un director i gestor que la lideri.

Les tres associacions han fet una crida a tots els socis perquè la decisió que s´adopti sigui al màxim de consensuada.