El  Nadal és una de les millors èpoques de l´any per al comerç, ja que augmenta la seva facturació considerablement. Tot i això, fa anys que el sector percep que les compres ja no són una de les motivacions dels turistes.

Des de fa anys el comerç ha deixat de ser el punt de referència de l´oferta turística del país, tot i que encara és un complement imprescindible. Els comerciants fa temps que detecten aquesta realitat.

Seguint la tònica dels darrers anys, aquestes festes es confirma la tendència, ja que cada vegada més els visitants gasten menys, comparen preus i exigeixen descomptes, expliquen els comerciants.

Entre els turistes, opinions diverses. Aquells que asseguren que no troben un diferencial de preus que justifiqui la visita exclusivament per comprar. I altres que aprofiten l´estada a Andorra per comprar productes concrets.

En aquestes èpoques els comerços augmenten la facturació, tot i que també arriba el moment de les devolucions perquè no s´ha encertat el regal adequat. En aquest sentit cal recordar que el comerç només té l’obligació de canviar el producte si aquest és defectuós. Tot i això, la majoria de comerços d´Andorra hi accedeixen com a deferència amb el client.

Això sí, cal preguntar abans de fer la compra si s’accepta la devolució en cas que el producte no palgui al destinatari. I recordar que en tot cas cal presentar el tiquet de compra.

2 comentaris

    1. El que haya muchas bolsas no quiere decir que se compre mucho. Las bolsas se reciclan y hay gente que lleva dentro de la bolsa un maximo de 2 euros.

      Encima teniendo tantas tiendas que timan a la gente y que encima son un cumulo casi diario de denuncias a consumo no me extraña que gasten menos cada vez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada