Els colors per als cabells que són tendència aquesta primavera

Amb el canvi d’estació ens agrada donar-li un gir al nostre look i, en moltes ocasions, optem per canviar el nostre color de cabell, fent-lo més adequat a una època en què el sol canvia la forma de veure-ho tot… El nostre amic, i reconegut estilista, Eduardo Sánchez, ens parla dels colors per als cabells que són tendència aquesta primavera.

Eduardo Sánchez, director de Maison Eduardo Sánchez té molt clar quins seran els tons de pèl més demandats aquesta temporada. “La calidesa queda fora de joc i la tònica general són els colors freds. Pèl-rojos, rossos i castanys reclamen la versió més gèlida i cool dels seus matisos”.

Ros polar
Vist a les passarel·les, no tem l’efecte arrel i prefereix matisos de la gamma dels blaus abans de mostrar reflexos daurats. És el ros de la nova lolita. No arriba a ser un ros platí, però s’inspira en el ros nòrdic per aniñar els trets i suavitzar les faccions.

Adequat si…

  • l’estilista utilitza la tècnica de les babylights, estenent el color un o dos centímetres per sota de l’arrel
  • tens una base natural clara. Si la base és molt fosca, s’ha d’aclarir prèviament i després realitzar els reflexos, per la qual cosa cal que el pèl estigui sa, per aguantar bé la decoloració
  • tens el cabell llis
  • portes un tall pixie o una mitja cabellera capeada

No adequat si…

  • te l’apliquen com una coloració en bloc, que només aconseguiria un efecte de cabellera descolorida, sense matisos.
  • portes el cabell molt curts de serrell recte.

Un truc:
Matisar un cop per setmana el color amb un xampú violeta per potenciar els reflexos freds i neutralitzar els grocs.

Rogenc venecià
Al segle XVI, les dames de la cort veneciana es cremaven els cabells a propòsit per aconseguir aquest to. Ni caoba, ni strawberry, ni blorange… el “it red” de la temporada és el coure venecià. Més clar i intens. L’actriu Jessica Chastain és la font d’inspiració.

Adequat si…

  • tens la cabellera llarga, recta o desfilada
  • la teva pell és de porcellana i les teves faccions suaus
  • la base del teu cabell és fosca… però també si és clara

Com assenyala Eduardo Sánchez, “el color s’ha de repartir en degradar. Més fosc i sostingut en l’arrel i més lleuger i clar en la zona de mitjos i puntes. Es tracta de potenciar la lluminositat fer-lo vibrar”.

No adequat si…

  • portes el cabell tenyit en bloc sense reflexos que creuen moviment
  • la teva cabellera té mitjans i puntes castigats. En aquest cas els reflexos no destacaran.

Un truc
A l’hora de disciplinar-lo, tria les textures wet faran destacar el to.

Xocolata gelat
Els marrons es deixen de mitges tintes. Estan farts de compartir carta cromàtica amb tons avellana, mel i rogenc, i demanen una coloració intensament fosca. Les parisenques porten anys demostrant com el “french brown”, sempre que es construeixi sobra matisos freds, és el passaport segur al chic.

Adequat si…

  • portes algunes metxes, però sempre molt difuminades. “Els reflexos s’han de fondre per tot el cabell però sense ser evidents” explica Eduardo Sánchez
  • el seu tall de cabell és waves, bobs desestructurat, tots els serrells… és a dir, amb qualsevol estil, tall i pentinat
  • t’agrada i portes el cabell recollit, tant desestructurat com texturitzat, sempre queda molt bé.

No adequat si…

  • portes reflexos cromàtics que intentin aclarir les puntes o buscar punts de llum
  • pretens barrejar-lo amb altres tons. L’autèntic “xocolata gelat” no necessita barrejar-se amb altres tons per seduir.

Un truc:
Aviva el color entre coloració i coloració demanant un bany de color a la perruqueria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.