carles casadevall

Els clients que es van veure afectats aquest dijous per l’avaria al servei d’Internet d’Andorra Telecom podran reclamar que se’ls retorni la part proporcional de l’abonament que tenen contractat.

Segons ha explicat el director del Departament de Relació amb el Client i de Màrqueting, Carles Casadevall, s’habilitarà un formulari al web aquest divendres a la tarda perquè els usuaris exposin la seva incidència i puguin demanar el retorn de la part de la quota mensual proporcional al temps que van estar sense servei.

Casadevall ha indicat que està especialment adreçat als que van patir problemes durant dotze hores i ha admès que les empreses rebran una part més elevada perquè “mereixen tenir un retorn més alt”.

Des de les 12 hores de dijous fins les dues de la matinada d’aquest divendres, el servei de fibra òptica d’Andorra Telecom ha patit una avaria que ha suposat una reducció de la velocitat i talls intermitents aleatoris a més de 8.000 clients. Segons ha explicat el director del Departament de Relació amb el Client i Màrqueting, Carles Casadevall, es va produir una avaria en el processador d’una controladora de l’equip que dóna accés al servei d’Internet i va durar unes quinze hores. De fet, fins les 19 hores afectava uns 8.000 clients però després, puntualment, va esdevenir una averia generalitzada que va suposar talls en un moment o altre a fins a 24.000 usuaris, dels 28.000 clients de fibra de la parapública.

Com ha reconegut Casadevall, “mai” havien afrontat una avaria com aquesta i “ja s’està treballant en un pla B” per si torna a succeir en alguna ocasió.

Durant la jornada van rebre unes 5.000 trucades, aproximadament una tercera part de les que es produeixen en tot el mes. Tot i així, el responsable d’Andorra Telecom ha destacat la feina dels més de 30 tècnics i operadors per atendre els clients i solucionar l’avaria.

A partir d’aquest divendres a la tarda, a l’apartat d’Informació i Serveis del web d’Andorra Telecom, els clients afectats pels talls poden omplir el formulari d’incidència per reclamar que se’ls torni part dels abonaments contractats amb l’empresa. “Avaluarem cas per cas”, ha explicat Casadevall, i els usuaris podran demanar el retorn de la part proporcional al temps sense servei. Els clients disposen d’una setmana per formular les seves reclamacions.

(Text i foto: ANA)

 

9 comentaris

  1. El que han de fer és destinar part dels beneficis que obtenen cada any en millorar els equips i possar tècnics de nivell que facin be la seva feina.

  2. Estic dacord amb tots el comentaris i faig recolçament per a que sigui automaticament. Us estalviareu feina. De totes maneres ja he fet la reclamació.

  3. No trobo correcte que calgui reclamar. Tampoc que es retorni “la part proporcional al temps”. El perjudici derivat de no poder usar la xarxa quan la necessites, fins i tot per assumptes importants de feina (lliuraments, etc.), va moltíssim més enllà de fet de no tenir-hi accés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada