El Ministeri d’Ordenament Territorial ha rebut un total de 97 propostes amb la participació de 76 persones a l’edició del Pressupost Participatiu d’aquest 2018. D’aquestes s’han acceptat un total de 37 propostes, que un cop agrupades han quedat en un total de 28 de vàlides. A partir d’avui i fins al 14 de juny, la ciutadania podrà votar els diferents projectes publicats a www.pressupostparticipatiu.ad. Les votacions es podran fer en línia en aquest lloc web o bé personalment a Tràmits del Govern. Podran votar tots els ciutadans majors de 18 anys, amb número de cens.

El director d’Ordenament Territorial, Manel Riera, ha explicat que entre les propostes que no han estat validades, 11 són projectes que el Govern ja està explorant dur a terme, 17 són de competència comunal i 32 són projectes superiors als 300.000 euros que aquest any es destinen a aquesta campanya.

Entre les propostes acceptades hi ha treballs de millora i adequació en carreteres generals, com ara voravies o passos de vianants, la construcció de miradors i d’itineraris a peu, millora d’edificis públics, enllumenat d’edifici emblemàtics, projectes d’enllumenat públic amb energies renovables o l’ampliació de la cobertura d’emissores de ràdio als túnels, entre d’altres.

Les propostes s’ordenaran pel nombre de vots atorgats. Entraran al pressupost els projectes per ordre de puntuació fins a esgotar la dotació pressupostària. El 19 de juny es farà públic el projecte o projectes guanyadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada