Fins aquest proper dissabte, 4 de juny, les persones empadronades a la Seu d’Urgell, majors de 16 anys, poden votar fins a 5 propostes de les 40 vàlides dels Pressupostos Participatius d’aquest any.

Les votacions es poden fer a través del formulari on hi ha registrades les 40 propostes vàlides. A cada proposta hi ha una casella per tal que es pugui marcar amb una X les cinc propostes que es prefereixi.

Les votacions es poden formalitzar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, a la Biblioteca Sant Agustí, al centre cultural Les Monges (matins); i al pavelló poliesportiu (dilluns i dijous, de 16.30 a les 19 hores). En cadascun d’aquests espais municipals hi ha una urna on poder dipositar el formulari de votació.

Recordem que les votacions d’aquest procés participatiu organitzat per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, per segon any consecutiu, es va iniciar aquest passat dilluns 31 de maig.

Fotos: Aquest matí una ciutadana dipositant el seu formulari de votacions dels Pressupostos Participatius a l’OAC de l’Ajuntament de la Seu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada