Els Cinemes illa organitzen sessions revival de pel·lícules escollides pels espectadors

Els cinemes illa Carlemany han engegat un concurs al Facebook que consisteix en proposar la projecció de les pel·lícules preferides dels espectadors i que les opcions puguin ser votades per altres usuaris. Les pel·lícules que obtinguin més suport cada mes, seran projectades al mes següent, a un preu reduït, a les sales dels cinemes. El concurs, anomenat ‘El Gran Revival’, accepta qualsevol proposta de gènere cinematogràfic, qualificació, antiguitat, i les demandes s’han de fer a través de l’aplicació específica creada per a l’ocasió. La idea és adaptar-se als gustos dels espectadors i oferir una alternativa més.

El concurs té un mecanisme molt simple: a través d’una aplicació, els usuaris podran proposar la projecció d’una pel·lícula (no importa l’any, ni el gènere). Altres seguidors podran votar per donar suport a aquesta petició i també fer les seves demandes. La pel·lícula que obtingui més vots serà la triada per veure’s a les sales dels cinemes durant el mes posterior al concurs. Cada mes s’engegaran noves votacions.

Al capdavant de les propostes del mes de gener (pel·lícules que es veuran al febrer), se situa Paranormal Activity 4, seguida de Quiéreme si te atreves, Avatar, Clockwork Orange i Reservoir Dogs, entre d’altres.

Per utilitzar l’aplicació cal entrar a la pàgina del Facebook dels Cinemes illa Carlemany www.facebook.com/cinemesillacarlemany i accedir a la pestanya ”El Gran Revival”.

TOTES LES NOTÍCIES