Els ciclistes andorrans de l’ACA es deixen veure en les posicions capdavanteres del “Challenge de la Canonja”

El passat cap de setmana va tenir lloc la disputa de la “Challenge de la Canonja”  prova que es divideix en dues jornades i que arriba a la seva 30a edició. En aquest esdevenimentés habitual la participació d’equips professionals entre els quals destaquen  els equips: Join’s De Rijke (HOL) que ha estat el gran dominador de la prova, l’equip Verboom(BEL) i també equips provinents d’arreu de Catalunya, Comunitat Valenciana i l’Aragó. Entre les principals dificultats del recorregut es troba l’ascens al Coll de la Batalla, que s’ha hagut d’escalar en dues ocasions.

La prova de 88,5 Km.l’handominada a plaer els holandesos quefinalment han ocupat les 8 primeres posicions i que han marcat un fort ritme durant tota la prova amb una mitjana de gairebé 43 km/h. El ventha fet menys acte de presència que en jornades anteriors però també s’ha fet notar.

La cita se l’ha adjudicat el ciclita holandès IkeGroen, que ha estat el mes ràpid entre els ciclistes de l’escapada definitiva.Pel que fa als competidors andorrans, tots han arribaten el pilot principal, i deixant-se veure en les posicions capdavanteres durant tota la prova.Tots ellshan aturat el crono amb el mateix temps a 3’12” del guanyadoren les posicions següents:

·        Julio Pintado 16a posició en categoria elit i 24è de la general.

·        Dodo Pérez 23è elit i 44è de la general.

·        Oscar Cabanas 24è elit i 46è de la general.

·        Toni Casals 34è elit i 77è de la classificació general.

La següent parada serà dissabte vinent amb la segona jornada de la “Challenge de La Canonja” on es decidirà la classificació general i que tindrà com a principal dificultat el Coll de la Teixeta.

(Text i foto: ACA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.