Els cicles de Música al carrer d’Escaldes apleguen més de 12.000 persones

Els cicles de Música al carrer, que s’emmarquen dins del 28è Festival Internacional Colors de Música, han aplegat més de 12.000 persones al voltant de l’escenari situat a la plaça Coprínceps. Una xifra molt superior a la de l’any passat quan més de 7.000 persones van assistir als cicles de Música al carrer.

La Setmana de jazz, que s’ha celebrat del 9 al 14 de juliol, ha aplegat més de 3.900 persones que han pogut gaudir de sis concerts amb cinc grups de gran qualitat. Precisament, la qualitat de les formacions jazzístiques que han actuat a Escaldes-Engordany ha estat una de les claus de l’èxit d’assistència de públic.

Un any més, la Setmana del jazz ha reunit a la plaça Coprínceps a un públic variat i fidel amb els cicles de Música al carrer i, especialment, amb el jazz. La majoria d’assistents han estat gent del país, tot i que també s’ha constat la presència de turistes atrets per la música. Una de les novetats d’enguany ha estat la doble sessió celebrada el dissabte 14 de juliol que ha comptat amb l’assistència d’unes 900 persones.

El cicle Músiques del món ha comptat amb l’assistència de més de 8.300 persones. En aquest cas, la valoració també és molt positiva i es poden aplicar els mateixos paràmetres de la Setmana de Jazz al carrer, tant pel que fa a la qualitat dels grups com pel volum d’assistència.

La principal novetat d’aquest estiu ha estat la concentració de tots els concerts a la plaça Coprínceps en detriment de la plaça Creu Blanca. Aquest canvi ha propiciat l’augment de públic als dos cicles de Música al carrer a causa de la cèntrica ubicació on es troba la plaça Coprínceps.

La valoració dels cicles de Música al carrer del 28è Festival Internacional Colors de Música és molt positiva i la resposta per part del públic demostra la consolidació dels espectacles musicals al carrer accessibles per a tothom. En aquest sentit, també cal destacar l’actuació de les formacions del país que tenen en el cicles Músiques del món una plataforma musical.

El Departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany treballarà en el mateix enfoc dels dos cicles en vista a l’any vinent.

(Foto: Comú d’Escaldes-Engordany)

2 comentaris

  1. Ja fa temps que alguns comuns han perdut l’oremus, uns més que d’altres. Aquest és un altre exemple.És com quan es diu: 60.000 persones passen per la fira de la capital.

  2. On les han ancabit aqueste 12.000 persones? S’han begut l’enteniment o han pres alguna infusió de sabatots??!! Posat a dir-la grossa,… No us talleu ni un pèl! Ja és de costum del comú del Pais de la Maravillas de fotren-li pel broc gros. NO vé d’un pam!! Ens prenen per imbècils? Umb una colleta de cadires davant aquell escenari, hi deuen haver inclós els clients del hotels, bars, restaurants, passejadors i deambulants, i el conjunt d’ocupants dels cotxe que anaven passant i han fet una multiplicació X 3, aproximadament. Quins pebrots que tenen…

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES