Tots els centres educatius de la Seu d’Urgell han programat la seva respectiva jornada de portes obertes abans que s’iniciï el període de preinscripció de segon cicle d’educació infantil, primària i ESO per al nou curs escolar 2018-2019.

L’objectiu de les jornades de portes obertes, així com les trobades i les visites als centres, és donar a conèixer a les famílies urgellenques el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.   

L’escola Albert Vives ha organitzat pel dissabte 17 de març, la seva jornada de portes obertes, de dos quarts d’onze del matí a una del migdia. A les 12 del migdia del mateix dissabte tindrà lloc una xerrada informativa. Val a dir que també es podrà visitar l’escola en horari escolar trucant i concertant visita.

Pel que fa a l’escola Pau Claris serà celebrarà la seva jornada de portes obertes, el diumenge 18 de març, de deu del matí a una del migdia. També es podrà visitar l’escola en horari escolar trucant i concertant visita.

La Salle celebrarà una jornada d’escola oberta el divendres 6 d’abril, i dissabte 7 d’abril celebrarà la jornada de portes obertes per a educació infantil, primària i ESO a partir de dos quarts deu del matí. Pel que fa als cicles formatius serà el mateix dissabte 7 d’abril però a partir de les sis de la tarda. Aquest centre també es podrà visitar en horari escolar trucant prèviament per concertar la visita.

L’escola Castell-Ciutat organitza trobades concertades amb les famílies, trucant al centre prèviament.

Per la seva part, el centre educatiu La Valira es podrà visitar l’escola d’educació infantil i primària trucant prèviament per a concertar visita, mentre que per visitar l’institut s’ha organitzat una jornada de portes obertes pel dijous 15 de març, amb visites guiades amb famílies, de sis de la tarda a vuit del vespre. A les vuit, l’Institut La Valira també oferirà una sessió informativa.

L’institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell ja va celebrar la seva jornada de portes obertes ahir dimarts 6 de març, adreçada als alumnes d’ESO; mentre que eldimarts 3 de maig, serà per als alumnes batxillerat i cicles formatius, a les vuit del vespre.

Tothom que ho vulgui, pot adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, per informar-se tant dels diferents centres educatius de la ciutat, així com de tot el procés de preinscripció.    

D’altra banda, la preinscripció escolar pel segon cicle d’educció infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria és del 13 al 24 d’abril.

Llar d’infants municipal  

Val a dir també que la llar d’infants municipal ‘Els Minairons’ de la Seu d’Urgell realitzarà la seva jornada de portes obertes el dissabte 21 d’abril, de deu del matí a una del migdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada