Tots els centres educatius de la Seu d’Urgell han programat la seva respectiva jornada de portes obertes abans que s’iniciï el període de preinscripció de segon cicle d’educació infantil, primària i ESO per al nou curs escolar 2019-2020.

L’objectiu de les jornades de portes obertes, així com les trobades i les visites als centres, és donar a conèixer a les famílies urgellenques el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun.

L’escola Albert Vives ha organitzat pel dissabte 23 de març, la seva jornada de portes obertes, de dos quarts d’onze del matí a una del migdia. A les 12 del migdia del mateix dissabte tindrà lloc una xerrada informativa. Val a dir que també es podrà visitar l’escola en horari escolar trucant i concertant visita.

Pel que fa a l’escola Pau Claris serà celebrarà la seva jornada de portes obertes, aquest pròxim dissabte 16 de març, de deu del matí a una del migdia. També es podrà visitar l’escola en horari escolar trucant i concertant visita.

La Salle celebrarà una jornada d’escola oberta el divendres 29 de març, en horari escolar; i dissabte 30 de març celebrarà la jornada de portes obertes per a educació infantil, primària i ESO de deu del matí a una del migdia. Pel que fa als cicles formatius el dissabte 11 de maig també de deu del matí a una del migdia. Aquest centre també es podrà visitar en horari escolar trucant prèviament per concertar la visita.

L’escola Castell-Ciutat organitza trobades concertades amb les famílies, trucant al centre prèviament.

Per la seva part, el centre educatiu La Valira es podrà visitar l’escola d’educació infantil i primària trucant prèviament per a concertar visita, mentre que per visitar l‘institut s’ha organitzat una jornada de portes obertes aquest pròxim dimecres 13 de març, amb visites guiades amb famílies, a les set i a dos quarts de vuit del vespre. A les vuit, l’Institut La Valira també oferirà una sessió informativa.

L‘institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell celebrarà la seva jornada de portes obertes demà dimarts 12 de març, adreçada als alumnes d’ESO, en tres torns (19h, 19.15h i 19.30h); mentre que el dilluns 29 d’abril, serà per als alumnes batxillerat i cicles formatius, a les vuit del vespre. La reunió informativa serà a dos quarts de nou del vespre.

Tothom que ho vulgui, pot adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), situada a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, per informar-se tant dels diferents centres educatius de la ciutat, així com de tot el procés de preinscripció.

D’altra banda, la preinscripció escolar pel segon cicle d’educció infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria és del 29 de març al 9 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada