FEDA està treballant per millorar la plataforma de carregadors particulars per tal que sigui possible comercialitzar la càrrega de vehicles quan desapareguin les benzineres convencionals.

La plataforma de carregadors a particulars permetrà la seva presència també a tot tipus d’establiment comercial com ara hotels, centres comercials i empreses de tot tipus.

Per tant serà possible la comercialització de la càrrega un cop desapareguin les benzineres tradicionals. Segons el gerent de FEDA Solucions, Xavier Forné, “qualsevol que tingui un espai per dipositar un vehicle podrà donar servei de càrrega”.

FEDA té un full de ruta per arribar a dates clau com el 2040 i el 2050 quan desapareguin els vehicles amb combustibles fòssils, però recorda que el camp de la mobilitat elèctrica pateix canvis i novetats molt sovint i és difícil establir un calendari fix.

Pel que fa a la taxa al gasoil, una de les propostes per combatre el canvi climàtic, des de l’elèctrica no es vol valorar aquest extrem però sí recordar el seu suport al pla Engega. “Creiem en la mobilitat elèctrica i sostenible, d’aquí que estiguem fent una plataforma de transport multimodal”, ha dit Xavier Forné.

FEDA recorda que Andorra tindrà la mateixa evolució que els estats veïns; no potser d’una altra manera i treballa en millorar la plataforma de càrrega que ja disposa de 31 carregadors elèctrics al carrer. 20 pertanyen a FEDA i els 11 restants a la resta de mútues elèctriques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada