Els Capricorn tindreu interès per noves lectures i matèries d’estudi de l’11 al 17 de maig

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Pot arribar el final d’una amistat, per diferències ideològiques. Alguns esdeveniments canvien la manera de veure el futur. Moltes idees renovades i més activitat física.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Venus en aspecte tens amb Neptú adverteix que siguis prudent en les qüestions financeres. L’atracció i l’amor es poden fer presents amb una persona, fins ara amiga.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Pots sentir la necessitat d’expressar el que bull en el teu món interior mitjançant l’escriptura. L’àrea professional entra en una nova etapa, on hi posaràs més energia.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Si véns d’un període de restricció econòmica, sembla que aniràs entrant a un temps de més activitat. Amb la parella poden sorgir temes espinosos, que semblaven oblidats.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Al sector professional acaba un temps de certa tranquil·litat i entres en un període més actiu on et pots veure fent vàries feines a l’hora. Augment de l’activitat social.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Moment de llargues i profundes converses amb els fills, especialment si són adolescents. Si cerques feina es pot presentar una opció, però potser caldrà desplaçar-se.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Pots adoptar canvis en la cura de la teva salut cercant altres mètodes de sanació. En el teu lloc de treball poden donar-se novetats, sobretot pel que fa a la tecnologia.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Comunicacions de contactes del passat. El passat és present per donar noves oportunitats. Pots trobar-te molt a gust gaudint del mitjà aigua, al mar, la piscina, al riu…


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Sents que has de redecorar la llar o canviar de residència, però sembla que caldrà esperar unes setmanes. Una exparella pot estar cercant la manera de parlar amb tu.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Cerques altres maneres de passar-ho bé, de gaudir del temps de lleure i que tot plegat no afecti a la teva economia. Interès en noves lectures o matèries d’estudi.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Implementes la imaginació per obtenir més ingressos. Tot i que normalment t’interessa el futur, sents una especial connexió amb experiències del passat per comprendre-les.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Vols passar a l’acció i defensar els teus interessos rotundament. Hauràs de definir l’estratègia perquè sigui efectiva. Gaudeixes dels teus tot fent activitats lúdiques.