Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

A la feina hi poden haver situacions complicades per vosaltres, que sense tenir-hi cap implicació us embolicaran amb històries que us poden afectar a la vostra tranquil·litat. Si podeu, eviteu conflictes i si se us fa difícil, busqueu la manera d’esquivar el tema. Per altra banda ho teniu molt bé en tema d’amistats, divertiu-vos.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindreu ganes de voltar i de fer moltes coses, de vegades es pot i de vegades no. Sobretot si parlem d’economia, que no la teniu pas malament però si no la vigileu, podeu quedar fumuts, per tant el millor és estar al cas de per allà on passen i mirar de no excedir-vos. El millor que tindreu serà la salut, us recuperareu ràpid.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Els ànims i la il·lusió que us farà tot seran d’envejar, estareu contents per qualsevol cosa i la gent de l’entorn s’encomanarà de vosaltres creant un bon rotllo genial. Aquests dies són els que s’haurien de mantenir, ja sé que costa però valdria la pena. Potser no podreu aconseguir el que voleu en el tema feina però no passa res.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

El nivell de competitivitat que agafareu sobretot a la feina us pot fer acabar ben cansats. Ja està bé que us esforceu però tampoc cal que aneu als límits que després haureu de seguir sempre aquell ritme i us serà difícil. De totes maneres en el camp de la feina hi haurà situacions ben bones, mireu de passar-ho tan bé com pugueu.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

Pot ser que en feu alguna que us farà quedar malament en societat, intenteu ser una mica més correctes amb el vostre comportament per evitar situacions complexes en públic. També cal que aprofiteu les oportunitats que tindreu per fer negocis, us serà fàcil fer diners i multiplicar-los, en tema feina, no se us acudeixi fer apostes.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

És possible que algú de casa no estigui massa bé i l’hàgiu de cuidar, haureu de fer servir els vostres dots servicials i fer allò que calgui, tampoc cal que només estigueu pendents dels altres, també necessiteu fer el que us agrada. Hi haurà algun moment de tensió de cara a les converses que pugueu tenir amb la gent del carrer.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estareu molt seductors i tindreu la capacitat de fer que les persones us vegin bé i que tinguin ganes d’estar amb vosaltres, això potser molt només si teniu ganes d’estar actius, però si no pot ser una mica carregós. Trieu vosaltres que us ve més de gust i feu el que us vagi millor, és bo saber prendre decisions personals.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La serietat i la responsabilitat en la feina i també de cara als fills, si en teniu es clar, pot anar més enllà del que us penseu. Ja està bé de fer les coses amb seny però també és important que afluixeu la tensió que us comporta tanta serietat i mireu d’estar més alegres i animats. Potser no tindreu massa diners però estareu bé.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

A part que us pugui costar trobar la manera de quedar bé de cara als altres, tot us anirà molt bé. Fareu negocis de manera fàcil, amb la parella, si en teniu, estareu molt ben coordinats i no us farà falta gairebé res per estar més bé. La qüestió és deixar-vos portar i anar agafant el que se us posi al davant en cada moment.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si volíeu estar tranquils, ho tindreu complicat, ja que se us preparen una colla de dies remoguts en tema de compromisos i actes en societat als que potser no teniu massa ganes d’anar però que us hi veureu una mica obligats. Si us ho agafeu bé tot serà més fàcil i fins i tot us podeu divertir. No us deixeu envair per la mandra.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Els amics us poden fer alguna proposta interessant per marxar fora, si podeu, no us quedeu aquí, que us convé canviar d’aires i fer o anar a llocs diferents que us aportin una mica de vida. En el tema de relacions sentimentals hi haurà la certesa d’estar segurs dels sentiments que teniu, això és molt bo perquè us dóna bona direcció.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

En gairebé tots els aspectes estareu bé i tindreu la capacitat de saber arreglar els vostres problemes menys a la feina que serà una mica diferent. Us costarà aguantar-vos de dir les coses i sereu massa directes i fins i tot agosarats deixant anar paraules massa contundents, això pot provocar alguna reacció complicada per vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada